Healing

      Klinik Heli Bak - Ærtemarken 5 - 5260 Odense S - Tlf. 4036 4950 - email: helibak@mail.dk

Healing


Under min uddannelse til helhedsterapeut i 2003-04 lærte jeg at heale og har brugt det ind imellem, når jeg syntes, en klient havde behov for det. Healing blev mere og mere attraktivt for mig og i foråret 2016 gik jeg i gang med en healer-uddannelse hos Marzcia Teckau.


Marzcia er kendt fra både TV3's "Ånderne vender tilbage", DR2's "Clairvoyance - Når ånderne taler", TV2's serie "Healing den sidste udvej" samt TV2's serie om "Det mystiske Danmark" med Puk Elgaard. Jeg har lært Marzcia at kende som en meget dygtig underviser og bruger flittigt alt det, jeg har lært af hende.


I 2018-2019 har jeg også taget uddannelsen til clairvoyant rådgiver hos Marzcia. Med i denne uddannelse er også en indvielse til Reiki 1 og 2. Jeg har dermed fået 2 indvielser til dem begge, hvilket har skærpet min healing.


Når jeg healer, arbejder jeg med Reiki- og Englehealing, som foregår ved, at jeg lægger mine hænder i forskellige positioner på min klients krop. For klienten mærkes det oftest som om, der kommer meget varme ud af mine hænder. Nogle gange kan det også føles koldt.


Det er en meget afslappende behandling, som fremmer det gode helbred, både fysisk og psykisk.


Efter behandlingen taler vi om de evenntuelle indsigter, der er kommet frem gennem healingen.


Fjernhealing


Hvis du har bestilt fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan være i ro i omkring 20 minutter, mens jeg sender healingen. Til fjernhealing bruger jeg også Reiki og Englehealing. Efter healingen skriver jeg en besked om, at den nu er sendt og alt efter, hvad vi har aftalt, kan vi tale i telefon om oplevelsen efterfølgende eller vi kan tage det over mail eller sms.
Copyright © All Rights Reserved