Healing

Klinik for zoneterapi & kinesiologi Heli Bak - Ærtemarken 5 - 5260 Odense S - Tlf. 4036 4950 - email: helibak@mail.dk

Healing

Under min uddannelse til helhedsterapeut i 2003-04 lærte jeg at heale og har brugt det ind imellem, når jeg syntes, en klient havde behov for det. Healing blevet mere og mere attraktivt for mig og jeg er i foråret 2016 gået i gang med en healer-uddannelse hos Marzcia Teckau.

 

Marzcia er kendt fra både TV3's ”Ånderne vender tilbage”, DR2's ”Clairvoyance – Når ånderne taler”, TV2's serie ”Healing den sidste udvej” samt TV2' serie om ”Det mystiske Dannmark” med Puk Elgaard. Jeg har lært hende at kende som en meget dygtig underviser og bruger flittigt det, jeg har lært af hende.

 

Når jeg healer, arbejder jeg mest med Reiki-healing, som foregår ved, at jeg lægger mine hænder i forskellige positioner på min klients krop. For klienten mærkes det oftest som om, der kommer meget varme ud af min hænder, nogle gange kan det også føles koldt.

 

Det er en meget afslappende behandling, som fremmer det gode helbred, både fysisk og psykisk.

 

Efter behandlingen taler vi om de eventuelle indsigter, der er kommet frem gennem behandlingen.

 

Fjernhealing

 

Hvis du har bestilt fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan være i ro, mens jeg sender healingen. Til fjernhealing bruger jeg reiki. Efter healingen skriver jeg en besked om, at den nu er sendt og alt efter, hvad vi har aftalt, kan vi tale i telefon om oplevelsen efterfølgende eller vi kan tage det over mail eller sms.

 

 

 

 

 

Layout: Lars Fredskov Foto: Mette Boe www.MetteBoe.dk Kunst: Tina Bak Tekst: Heli Bak

Klinik for Zoneterapi og Kinesiologi Heli Bak - Ærtemarken 5 - 5260 Odense S - Tlf: 40364950 - email: helibak@mail.dk

Copyright © All Rights Reserved