Bachs remedier

Klinik for zoneterapi & kinesiologi Heli Bak - Ærtemarken 5 - 5260 Odense S - Tlf. 4036 4950 - email: helibak@mail.dk

 

 

Bachs Blomsterremedier

 

 

Jeg er registreret Bach-terapeut og med kinesiologi tester jeg, om du har brug for Bachs Blomsterremedier. Jeg tester ikke selve remedierne, men finder sammen med dig frem til, hvilke du brug for lige nu.

 

Bachs Blomsterremedier blev skabt af den engelske læge Dr. Edward Bach, der levede 1886-1936. Dr. Bach startede sin karriere som læge og forsker, men han var stigende utilfreds med traditionel medicin, idet han mente, at den gav for mange bivirkninger. Han ledte derfor efter en metode, der uden at skade kunne helbrede syge mennnesker.

 

Undervejs i sin søgen gik det op for Dr. Bach, at sygdom sjældent skyldes fysiske faktorer, men opstår som en konsekvens af "en konflikt mellem personligheden og sjælen". Dette betyder, at lever man ikke i overensstemmelse med den, man virkelig er, så kan man blive trist, angst, syg m.m.

 

Dr. Bach skrev, at sygdom er ikke en straf, men ene og alene et redskab til at få os til at tænke over, hvordan vi lever vort liv, og hvordan vi har det med os selv.

 

Remedierne er fremstillet ud fra vilde, ugiftige blomster. De har den egenskab, at de kan bringe balance i vores følelsesliv. Hvis man f.eks. er meget bange for at gå til tandlægen, kan man indtage "Abeblomst", som kan dæmpe denne angst uden nogen form for bivirkninger.

 

Hvordan virker remedierne?

Det er svært at forklare, fordi vi ikke helt har ord til at beskrive, hvordan alternativ behandling virker. Men én forklaring kan være, at remedierne som Dr. Bach har beskrevet dem, er blomster "af en højere orden".

 

Med dette menes, at alt i universet er energi, og energien kan svinge mere eller mindre hurtigt. Man kan således opfatte remedierne som svingende på et meget højt niveau, et niveau, der korresponderer med vores finere legemer (auraen), vores følelses- og tankestrukturer.

 

Remedierne kan forvandle negative tanke- og følelsesmønstre til positive. I ovenstående tilfælde med tandlægeskræk giver "Abeblomst" personen kvaliteten MOD, så hans tandlægeskræk forvandles.

 

Blomsterne arbejder på en blid og naturlig måde, i overensstemmelse med personens indre, og man opdager måske først efter et stykke tid, at de har hjulpet, ofte kan omgivelserne se det før én selv. Andre gange, specielt når man indtager "Nødhjælpsremediet", vil man opdage en øjeblikkelig virkning.

 

Remedierne er blevet produceret og solgt siden 1930 uden nogen form for reklame, men alligevel har millioner af mennesker fundet vej til dem, og der er mange dejlige beretninger om gode resultater.

 

 

 

Layout: Lars Fredskov Foto: Mette Boe www.MetteBoe.dk Kunst: Tina Bak Tekst: Heli Bak

Klinik for Zoneterapi og Kinesiologi Heli Bak - Ærtemarken 5 - 5260 Odense S - Tlf: 40364950 - email: helibak@mail.dk

Copyright © All Rights Reserved