Essenser

Klinik for zoneterapi & kinesiologi Heli Bak - Ærtemarken 5 - 5260 Odense S - Tlf. 4036 4950 - email: helibak@mail.dk

 

 

 

Konkylieessenser

 

Måske har du brug for en konkylieessens. Dette tester jeg også via kinesiologi og jeg blander selv essensen til dig, så du får din egen unikke blanding.

 

Disse fantastiske essenser er et resultat af Nancy Parkers store interesse og tro på konkyliernes healende kraft. Efter samme metode som Dr. Edward Bach (se siden om Bachs Blomstermedicin) har hun sammen med Leonie Hosey i Australien skabt disse nye vibrationsessenser, som på meget dybe planer hjælper os med at afbalancere vore chakraer og meridianer, samt rense vores aura (også for elektromagnetiske energier). De virker på både krop, sind og ånd.

 

Skallernes mystik og skønhed har gennem alle tider rørt os. Vi føler ærefrygt, når vi lytter til den hemmelighedsfulde brusen af bølger, som på magisk vis er lukket inde i en konkylie, eller når vi rører ved den skinnende perlemor i en musling. I skallernes uendelige forskelligheder og skønhed får vi et glimt af alle væsners individualitet og fuldkommenhed. Ligesom skallerne blev vi kastet op på stranden, smukke, men ufuldkomne - uden genkendelsen og accepten af vor egen guddommelighed.

 

Konkylieessenserne bliver kaldt for multidimensionelle healere, da de virker på mange planer - dimensioner, som vi endnu ikke er bevidste om. De vibrerer på meget højre frekvenser og hjælper os med at tune ind og finindstille de af vore "programmer", som ikke er klare nok.

 

I alt findes der 40 essenser, som med stor virkning enten kan bruges enkeltvis eller kombineret.

 

Jeg oplever, at især børn og unge mennesker har stor gavn af konkylieessenserne.

 

Eksempel på en konkylieessens

Navn: Callala Bay Scallop:

Nøgleord: Nyt mod til at begynde på en frisk.

Spirituel værdi: Healing til sjælen.

Denne essens blev skabt med kærlighed i sindet. Den hjælper med at bringe ny energi til vaklende forhold, forløser smerte, sorg, savn og ubehagelige minder.

Balance: Fjerner blokeringer for healing. Healer hjertecentret. Tillader sjælen at komme videre uden smerte.

Giver "a new heart and a new start".

 

 

 

Layout: Lars Fredskov Foto: Mette Boe www.MetteBoe.dk Kunst: Tina Bak Tekst: Heli Bak

Klinik for Zoneterapi og Kinesiologi Heli Bak - Ærtemarken 5 - 5260 Odense S - Tlf: 40364950 - email: helibak@mail.dk

Copyright © All Rights Reserved