Clairvoyant rådgivning

Clairvoyant rådgivning


I august 2019 var jeg til eksamen i clairvoyant rådgivning og fik 12! Uddannelsen har jeg taget hos Marzcia Teckau, se evt. mere om hende under "Healing" på disse sider.


En clairvoyance hos mig vil altid begynde med, at jeg fortæller, hvordan jeg arbejder, f.eks. er etikken meget vigtig for mig. Det vil blandt andet sige, at jeg har tavshedspligt og at jeg ikke stiller ind på tredjepersoner.


Efter introduktionen stiller jeg ind på din sjæleessens, som jo er din udødelige sjæl, og jeg fortæller dig, hvordan jeg ser den. Derefter kommer jeg formentlig ind på, hvilke udfordringer du har for ikke at kunne stråle fuldt ud, som den smukke sjæl, du er.


Rådgivning kan være i forhold til dit parforhold, dit arbejde/karriere, din økonomi, bolig, helbred, din spirituelle udvikling, dine indre følelser, sårbarhed, styrker og meget mere.


Jo mindre jeg på forhånd ved om dig og dine problemstillinger, jo bedre. Du skal derfor intet fortælle om dig selv før vores møde. Clairvoyancen varer 50 minutter og jeg optager og sender den til dig. Hvis du ikke har mulighed for at komme til mig, kan du vælge at få en telefonclairvoyance, som ligeledes optages og sendes.


Den clairvoyante rådgivning, som du får, vil vare ca. et år, men hvis der i den mellemliggende tid opstår spørgsmål, er der mulighed for at booke en halv time til at stille ind på specifikke spørgsmål eller temaer.