Healing

Healing


Under min uddannelse til helhedsterapeut i 2003-04 lærte jeg at heale og har brugt det ind imellem, når jeg syntes, en klient havde behov for det. Healing blev mere og mere attraktivt for mig og i foråret 2016 gik jeg i gang med en healer-uddannelse hos Marzcia Teckau.


Marzcia er kendt fra både TV3's "Ånderne vender tilbage", DR2's "Clairvoyance - Når ånderne taler", TV2's serie "Healing den sidste udvej" samt TV2's serie om "Det mystiske Danmark" med Puk Elgaard og sidst "Min søster ser spøgelser" på DR. Jeg har lært Marzcia at kende som en meget dygtig underviser og bruger flittigt alt det, jeg har lært af hende.


I 2018-2019 tog jeg uddannelsen til clairvoyant rådgiver hos Marzcia. Med i denne uddannelse er også en indvielse til Reiki 1 og 2. Jeg har dermed fået 2 indvielser til dem begge, hvilket har skærpet min healing.


Når jeg healer, er mit udgangspunkt Reikihealing, som foregår ved, at jeg lægger mine hænder i forskellige positioner på min klients krop. For dig som klient mærkes det oftest som om, der kommer meget varme ud af mine hænder. Nogle gange kan det også føles koldt. Flere beretter, at det føles, som om mine hænder er flere steder på én gang.


Jeg samarbejder med min klients guider og flere ærkeengle, mest ærkeenglen Gabriel, som har en meget blid og kærlig energi. Jofiel, som bl.a. lærer os at se skønheden i vores liv, er begyndt at komme mere ind og det hænder også, at Michael, Rafael, Uriel, Zadkiel, Metatron og/eller Sandalfon "lægger vejen forbi" for at hjælpe mig med healingen. Det er det, vi kalder for Englehealing.


Det er en meget afslappende behandling, som fremmer det gode helbred, både fysisk og psykisk. Efter behandlingen taler vi om de eventuelle indsigter, der er kommet frem gennem healingen.


Karmisk healing foregår ved, at vi først taler om, hvilket problem, du gerne vil have nye indsigter i og få forløst. Herefter scanner jeg dig og finder det liv, vi skal ind og arbejde med. Du kommer på briksen og bliver healet. Samtidig med healingen får jeg flere indsigter i dit tidligere liv, som jeg fortæller dig om bagefter. Hele healingen handler om at få integreret alle de positive aspekter fra det tidligere liv i dig, samtidig med, at der bliver renset ud i gamle følelser og overbevisninger.


Den karmiske healing går meget dybt og jeg anbefaler, at du får 3-4 healinger med ca. 3 ugers mellemrum for at få ryddet ordentligt op. Men du kan også sagtens tage en enkelt behandling og så mærke efter, hvad du har lyst til. 


Epigenetisk healing er en behandling, hvor vi arbejder med din slægt. Vi taler om, hvilket problem eller psykisk mønster, du har har fået overført fra dine forældre, bedsteforældre eller længere tilbage i din slægt. Når du er på briksen og bliver healet, vil de afdøde slægtninge, som egentlig "ejer" problemet, træde frem. De får healing og dermed vil du og hele den gren af din slægt blive healet. Jeg anbefaler mindst 2 epigenetiske healinger alt afhængig af, hvor dybt dit tema stikker.


Healing af indre barn: Hvis der er barndomstraumer eller mønstre fra din barndom, som du gerne vil arbejde med, kan vi enten gøre det ved, at vi tester det frem kinesiologisk eller vi kan arbejde med ren healing. Her bruger jeg mine clairvoyante evner til at se, hvad der trænger sig mest på. Ofte kombinerer jeg det.

Mange af os har været udsat for chok og traumer i fostertilstanden, barneårene og/eller teenageårene. Hvis ikke der er blevet taget hånd om det, kan det sætte sig som ubalancer i dit system, som igen kan føre til problemer med helbredet eller psyken.

Healingen handler meget om selvomsorg og vækst. Du vil ofte få nye indsigter omkring din barndom og får løsnet op for det, der er. Dette vil opleves som en større klarhed og en stor befrielse. 

Det er en intens personlig udvikling og du kan forvente både fysiske og psykiske udrensningsprocesser undervejs. Jeg anbefaler 4-6 behandlinger med en måned imellem. Men du kan selvfølgelig altid prøve en enkelt behandling og se, om det er noget for dig.Fjernhealing


Hvis du har bestilt fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan være i ro i omkring 20 minutter, mens jeg sender healingen. Til fjernhealing bruger jeg Reiki som grundlag og ellers alt, hvad jeg har lært. Efter healingen skriver jeg en besked om, at den nu er sendt og hvad jeg har fornemmet undervejs.