Healing

Healing


Under min uddannelse til helhedsterapeut i 2003-04 lærte jeg at heale og har brugt det ind imellem, når jeg syntes, en klient havde behov for det. Healing blev mere og mere attraktivt for mig og i foråret 2016 gik jeg i gang med en healer-uddannelse hos Marzcia Teckau.


Marzcia er kendt fra både TV3's "Ånderne vender tilbage", DR2's "Clairvoyance - Når ånderne taler", TV2's serie "Healing den sidste udvej" samt TV2's serie om "Det mystiske Danmark" med Puk Elgaard. Jeg har lært Marzcia at kende som en meget dygtig underviser og bruger flittigt alt det, jeg har lært af hende.


I 2018-2019 har jeg også taget uddannelsen til clairvoyant rådgiver hos Marzcia. Med i denne uddannelse er også en indvielse til Reiki 1 og 2. Jeg har dermed fået 2 indvielser til dem begge, hvilket har skærpet min healing.


Når jeg healer, arbejder jeg med Reiki- og Englehealing, som foregår ved, at jeg lægger mine hænder i forskellige positioner på min klients krop. For dig som klient mærkes det oftest som om, der kommer meget varme ud af mine hænder. Nogle gange kan det også føles koldt.


Jeg samarbejder med flere ærkeengle, mest ærkeenglen Gabriel, som har en meget blid og kærlig energi. Jofiel, som bl.a. lærer os at se skønheden i vores liv, er begyndt at komme mere ind og det hænder også, at Michael, Rafael eller Uriel "lægger vejen forbi" for at hjælpe mig med healingen.


Det er en meget afslappende behandling, som fremmer det gode helbred, både fysisk og psykisk. Efter behandlingen taler vi om de eventuelle indsigter, der er kommet frem gennem healingen.


Karmisk healing foregår ved, at vi først taler om, hvilket problem, du gerne vil have nye indsigter i og få forløst. Herefter scanner jeg dig og finder det liv, vi skal ind og arbejde med. Du kommer på briksen og bliver healet. Samtidig med healingen får jeg flere indsigter i dit tidligere liv, som jeg fortæller dig om bagefter. Hele healingen handler om at få integreret alle de positive aspekter fra det tidligere liv i dig, samtidig med, at der bliver renset ud i gamle følelser og overbevisninger.


Den karmiske healing går meget dybt og jeg anbefaler, at du får 3-4 healinger med ca. 3 ugers mellemrum for at få ryddet ordentligt op. Men du kan også sagtens tage en enkelt behandling og så mærke efter, hvad du har lyst til. 


Epigenetisk healing er min nyeste form for behandling. Vi taler om, hvilket problem eller psykisk mønster, du har har fået overført fra dine forfædre. Når du er på briksen og bliver healet, vil de afdøde slægtninge, som egentlig "ejer" problemet, træde frem. De vil blive healet og dermed vil du og hele den gren af din slægt blive healet. Jeg anbefaler mindst 2 epigenetiske healinger alt afhængig af, hvor dybt dit tema stikker.


Fjernhealing


Hvis du har bestilt fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan være i ro i omkring 20 minutter, mens jeg sender healingen. Til fjernhealing bruger jeg også Reiki og Englehealing. Efter healingen skriver jeg en besked om, at den nu er sendt og alt efter, hvad vi har aftalt, kan vi tale i telefon om oplevelsen efterfølgende eller vi kan tage det over mail eller sms.